Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Du får et helt gebyrfritt Visa fra Santander, uten å måtte gjøre noe ekstra. Du søker enkelt på nettet og behøver ikke å gjøre noe med din vanlige bankforbindelser. Ettersom dette er et bankuavhengig kredittkort får du alle fordelene uten ekstra styr. Det er ingen årsgebyrer eller andre typer gebyrer. Kortet er klart til å bruk når du trenger det, men du behøver ikke å betale et øre før du begynner å bruke dette. Selv når du begynner å bruke det, som for å gjøre uttak i en minibank, slipper du ekstra gebyrer. Hvis du jevnlig bruker et kredittkort til å gjøre uttak i minibank, vil du kunne spare mye ved å bruke et gebyrfritt Visa sammenlignet med andre visa kort.

Kan brukes overalt

Dette gebyrfrie Visa fungerer som et helt vanlig visa kredittkort. Dermed har du akkurat de samme mulighetene og ikke minst den samme friheten som du har med et vanlig Visa. Kredittkortet kan brukes både i vanlige butikker og ikke minst på nettet. Du vil og få mange gode fordeler og rabatter i en rekke butikker hvis du velger å betale med et gebyrfritt Visa. Dermed kan du spare penger samtidig som du får muligheten til å benytte deg av 50 rentefrie dager. Benytt deg av dette på en smart måte!

Kredittgrense og rentefrie dager

Den maksimale kredittgrensen på et gebyrfritt visa er kr 100 000. De aller fleste kundene, med mindre de spesifiserer annet i søknaden, får en lavere kredittgrense i begynnelsen. Grensen kan så økes. Det er lagt inn 50 rentefrie dager. Du må være 20 år gammel for å kunne søke om dette lånet, og du betaler selvsagt ingen årsavgifter eller gebyrer for å bruke dette kredittkortet.