Credits Visa kredittkort
Credits Visa kredittkort

Credits visa er et gebyrfritt kredittkort tilgjengelig fra den bankuavhengige kortutstederen BB Finans AS. Ettersom det er gebyrfritt slipper du å betale for all type bruk, inkludert uttak i minibank. I tillegg slipper du å betale årsavgift eller andre gebyrer. Dette kortet er enkelt å bruke og enkelt å søke om. Ettersom Credits visa er et kredittkort som tilbys fra en bankuavhengig kortusteder, trenger du ikke å ha konto i en spesiell bank. Du behøver bare å søke på nett og fikse alt på nettet. Dette er svært enkelt og ikke minst raskt. Så hvis du trenger litt ekstra kontanter før du skal ut å reise, eller du skal pusse opp, er dette kortet for deg.

Reiseforsikring og rabatter

Ikke bare slipper du ekstra gebyrer, du vil og få flere svært gode rabatter. Først og fremst får du gratis reise- og avbestillingsforsikring. Denne gjelder for alle reiser hvor du betaler minimum halve reisen med dette gebyrfrie kredittkortet. Dermed slipper du å få problemer hvis du skulle bli syk eller av andre grunner ikke kan gjennomføre en reise. I tillegg får du rabatter når du handler i utvalgte butikker. Dette kortet gir deg bare fordeler.

Tallenes tale

Kredittgrensen på et gebyrfritt visa er kr 100 000 og du får 50 gebyrfrie dager. I tillegg er det ingen etableringsgebyr, ingen årsavgift og selvsagt ingen gebyrer når du bruker dette kortet. Aldersgrense for å søke om dette lånet er 20 år og du kan enkelt søke på nett. Du får raskt svar og du kan enkelt administrere kortet på nett. Dette gjør dette kortet til et enkelt kredittkort som du kan bruke i alle mulige butikker og i utlandet.