Kredittkort
Kredittkort

Når en leter etter et godt kredittkort er det flere ting man sjekker. Det er renter og andre betingelser. Ofte er vi så vante med at kreditt og lån har gebyrer, at vi glemmer å sjekke om det finnes kort uten gebyrer. Ta deg bryet med å sjekke, for de finnes. Gebyrfrie kort har også forskjellige fordelsprogrammer og du vil finne et som passer deg. Vi har sett på to like kort når det gjelder betingelsene, mens fordelspakkene er noe ulike.

VIP Credit Card

Her er kort som passer godt om du lever mye av livet ditt utenfor husveggen, og samtidig setter pris på litt ekstravaganse. VIP Credit Card er pakket med fordeler i form av rabatter. Her kan man få rabatt helt opptil 50% på enkelte ting. Det kan være på hudpleie, utesteder og restauranter, samt på merkeforhandlere på nett. I tillegg er det en egen velkomstpakke for nye kunder. Kreditten har en maksgrense på kr 100 000 og rentefrie dager er på 50. Betaler du benyttet kreditt innen fristen vil ikke renten på 22,90% begynne å løpe. Kredittkortet kommer fra yABank, og er gebyrfritt!

Credits Visa

Her har man et godt hverdagskort. Kortet fra BB Finans har maksimal kreditt på kr 100 000. I tillegg er det gratis reise -og avbestillingsforsikring, samt identitetstyveriforsikring, i kortet. Dette er et kredittkort uten et eget fordelsprogram, men det er tilknyttet VISA sitt fordelsprogram. Det vil si at du har muligheten til å oppnå rabatter på f.eks klær og sko gjennom dette. Benyttet kreditt har 51 dagers rentefri periode, og renten ligger på 21,85%. Du kan maksimalt benytte kr 100 000 på kortet. I tillegg er det gebyrfritt!