yA kredittkort
yA kredittkort

yA kredittkort er utsted av det norske firmaet yA Bank. Kortet er populært, fordi det er et kort som det er enkelt for kunden å forholde seg til. Kortet har relativt lav rente og gode betingelser. Som de fleste tilbudene fra yA Bank, så er dette et kredittkort som er praktisk og rimelig for privat bruk. Fordelsprogrammet er også raust. Kortet er knyttet til VISA nettverket, og kan slik brukes i hele verden, på mange millioner utsalgssteder og minibanker. Kortet har en kredittramme på kr 100 000, og en rentefri periode på 50 dager. Bruker du kortet fornuftig vil det hjelpe deg til å spare betydelige summer.

Fordeler med yA kredittkort

yA kredittkort er et kort med mange fordeler. Den effektive renten er på 22,90%, og er slik en av de laveste rentene på kredittkortmarkedet, selv om det er mer enn man betaler på et forbrukslån. Betaler man tilbake med neste lønning er ikke dette noe problem siden den rentefrie perioden er på 50 dager. Samtidig finnes en del fordelsavtaler som gir rabatter på kjøp. Bruker man kortet på smart vis sparer man penger med det. Kortet gir deg også muligheten til å ta ut penger uten ekstra gebyrer både innlands og utlands. Dette er bra, men vi må også huske at renta går øyeblikkelig hvis man tar ut penger.

Et bra enkelt kredittkort

Forøvrig er kortet helt gebyrfritt, selv om du betaler et vekslingspåslag når du tar ut penger utenlands. Betaler du en reise med kortet har du attpåtil gratis forsikring. Vi kan anbefale kortet for alle som trenger et enkelt kort uten for mye styr.