Kredittkort
Kredittkort

Med 45 dagers rentefrihet og ikke minst gode rabatter, ligger 365Privat Mastercard høyt på listen over populære kredittkort. I praksis er dette et forhåndsgodkjent lån du kan bruke til akkurat det du vil. Kortet er et fullt fungerende MasterCard, noe som gjør at det kan brukes nesten hvor som helst. Når du først har brukt kortet, vil du få en detaljert regning. Denne kan enten komme tidlig i måneden eller i slutten av måneden. Du velger selv det som passer best for deg. På regningen finner du en oversikt over innkjøpene og en oversikt over den totale gjelden. I tillegg finner du minstesummen, altså den summen du må betale. Denne summen varier avhengig av hvor mye du har brukt kortet, men er vanligvis på noen hundre kroner.

Minstesum og praktisk nedbetaling

365Privat Mastercard har krever at man betaler inn en minstesum hver måned hvis man har brukt kortet. Denne summen er stor sett på et par hundre kroner. Utover denne minstesummen, står du helt fritt til å velge hvor mye du vil betale. Det er ikke nødvendig å inngå avtaler eller sette opp en betalingsplan. Du bestemmer selv hvor mye du har råd til hver måned, praktisk og enkelt. Selvsagt er det renter på den resterende summen, men likevel kan det lønne seg i noen tilfeller å utsette betalingen eller dele den opp i svært små innbetalinger. Dette åpner en stort grad av fleksibilitet, så du kan sette opp en nedbetalingsplan som er praktisk. Maks kredittgrense på kortet er 50 000 kr. Man må søke spesielt om å få denne kredittgrensen, og de fleste vil synes det er praktisk med 20 000 til 30 000 kr i kredittgrense. Husk at kredittgrensen gjelder for den samlede summen. Så har du allerede brukt kortet måneden før; blir regnestykket: kredittgrense minus kredittgjeld = penger tilgjengelig på kortet

365Privat Mastercard har gode rabatter

Cashback er et populært rabattsystem som gir deg poeng når du handler. Disse poengene kan så brukes til å handle mer, enten du ønsker å kjøpe varer, flyreiser eller annet. 365Pricat Mastercard er selvsagt med i dette systemet. Dermed får du rundt 3.65% av kjøpssummen som Cashpoint. I tillegg får man en rabatt på 30 øre per liter på alle Essos stasjoner i Norge.