Kredittkort
Kredittkort

Det finnes mange gode grunner til å se seg om etter et gebyrfritt kredittkort. Hos mange selskaper må man fortsatt betale for å ha et kort og dette er unødvendig. Om man ikke må betale årsavgift finnes det likevel gjerne andre unødige utgifter som er litt bedre gjemt. Et eksempel på dette kan være termingebyrer, eller fakturagebyrer, som man også kan unngå hvis man velger de beste kredittkort.

Slik får du deg et gebyrfritt kredittkort.

Kredittkort fra yA Bank er et godt eksempel på gebyrfrie kort

yA Bank sine kort teller blant de beste kredittkort i 2016 (se vår oversikt på vår blogg). Her får man mer enn et kort som er 100% gebyrfritt. Med de kortene som selskapet tilbyr har man også tilgang på gode fordelsavtaler, med bonuser og gaver, samt et Cash-Back program. Få andre kort kan måle seg, selv om kunsten med å finne riktig kort ofte avhenger av at man finner et kort som passer til de behovene som man har.

Kredittkort fra yA bank er de beste i klassen

Man sparer penger med både yA Kredittkort og VIP Credit Card, som begge utstedes av yA Bank. Den som kun har kortet som en sikkerhet, og ikke bruker kortet for ofte taper heller ikke noe. Kortet er ideelt som en nødløsning. Dette ikke minst fordi man kan bruke kortet både til å handle og til å ta ut penger, uten at man må punge ut gebyrer. Selv om renten begynner å gå hvis man tar ut nødkontanter med kortene, er dette er rimelig løsning. Er man på ferie i utlandet kan dette redde turen, og man holder seg flytende, til man kommer seg hjem og ordner opp.