Kredittkort
Kredittkort

De fleste er godt vante med å betale gebyrer både på det ene og det andre, og kanskje spesielt når det kommer til kredittkort. De har derimot blitt bedre de senere årene, og nå til dags er det ytterst sjeldent at man må betale gebyrer for å dra kortet. Derimot er det ofte kostbart å gjøre uttak i minibanker, slik at det lønner seg å søke om et gebyrfritt kort.

Gebyrfritt med Gebyrfri VISA

Kredittkortet Gebyrfri VISA gjør nettopp det som loves – det er helt gebyrfritt, enten det dreier seg om varekjøp, netthandel eller uttak i utenlandske minibanker. Spesielt sistnevnte er det som gjør kortet aktuelt for feriekåte nordmenn. Andre kredittkort på markedet kan ta et gebyr på inntil 4% for et uttak, noe som ofte blir svært kostbart.

Med andre ord kan du spare mye penger og ta en mindre risiko når du gjør uttak i utenlandske minibanker. Tar du for eksempel ut kr 10 000 på ferie, så vil det koste deg kr 400 med et «vanlig» kredittkort. Med Gebyrfri VISA koster det ingenting.

Et alternativ fra Skandiabanken

Skandiabanken sitt kredittkort er også hundre prosent gebyrfritt, og har faktisk en del gunstigere betingelser enn overnevnte kort, i form av bedre rente og vilkår. Men i mange tilfeller er det enklere å søke om Gebyrfri VISA, som utstedes av kortselskapet Santander.