Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Skal du låne penger, da kan du like gjerne gjøre det 100% gebyrfritt! Gebyrfri Visa er et kredittkort som gir deg denne muligheten, dette siden både varekjøp og kontantuttak med kortet er gebyrfrie. Du bør imidlertidig være klar over at det påløper renter fra første sekund ved uttak av kontanter i minibanker, ved varekjøp får du opp til 50 dagers rentefri betalingsutsettelse (!) Som du ser, det kan både være gebyr- og rentefritt å handle varer/tjenester med dette kredittkortet, bedre kan det vel ikke bli?

Fordeler ved bruk

Gebyrfri Visa er ikke bare gebyrfritt, du kan også få en rekke andre fordeler ved bruk! For eksempel, så kan du få gratis reise- og avbestillingsforsikring om halve reisen betales med kortet (da er også tre andre medreisende forsikret!). I tillegg er det mulig å få rabatter og tilbudspriser i utvalgte butikker, på utvalgte restauranter osv., samt kickback via kickback.no (dette er et fordelsprogram med rabatter ved netthandel).

Andre alternativer

Som du kanskje vet, så er ikke Gebyrfri Visa det eneste gebyrfrie kredittkortet i Norge (selv om det kanskje er eldst siden lanseringen var allerede i 2001), det finnes nemlig en rekke andre kredittkort i Norge som ikke har gebyrer ved bruk. De beste er kanskje VIP Credit Card, yA kredittkort og GE Money Bank MasterCard. Du kan lese mer om disse kortene ved å klikke på lenkene!