Kredittkort
Kredittkort

Norge er et dyrt land sammenlignet med andre, og nordmenn flest forsøker spare litt der man kan (slik sparer du best). Nå kan også bruk av kredittkort hjelpe til med sparingen. Det finnes mange kort med det man kaller fordelsprogram/fordelspakker. Det vil si at med kortet følger rabatter hos forskjellige tjenester, eller butikker. Det kan være alt fra små ting til store rabatter. Penger spart er penger tjent, og kortbruk er altså ikke lengre kun utgifter.

Kredittkort og fordeler

Kredittkort kommer med flere forskjellige fordeler, avhengig av kort og bank. Noen er gode bensinkort, som f.eks. 365 Privat. Der er det hele 81 øre rabatt pr liter. Andre kort er gode på netthandel. Da kan det nevnes re:member, som har mange samarbeidspartnere. Hele 200 nettbutikker gir rabatt om du betaler med dette kortet. Det er viktig å sjekke alle fordeler og rabatter, men også renter og gebyrer. Reiser du mye er kanskje SAS EuroBonus Premier Card for deg, eller kortet fra Bank Norwegian? Hos oss finner du mer informasjon, men vær kritisk og finn kortet som passer deg.

Gebyrfri Visa fra Santander

Santander er en velrenomert bank, og har nå også et kredittkort som er uavhengig av banken; Gebyrfritt Visa. I dette kortet finner man en omfattende fordelspakke. Brukerne har tilgang til hele Santanders «kick-back» program. Det vil si rabatt hos flere hundre nettsteder, som hotels.com eller Apple. Betales en reise med kortet er opp til 4 personer dekket av reise- og avbestillingsforsikringen i kortet. MEN – en av de største fordelene, slik vi ser det, er at kortet er gebyrfritt! Det er det ikke mange andre kort som er gebyrfrie.