VIP Credit Card kredittkort
VIP Credit Card kredittkort

VIP Credit Card er et kredittkort fra yA Bank. Kortet er ganske unikt i kredittkortsammenheng. Kortet gir deg tilgang på en rekke unike avtaler i forbindelse med kulturliv og uteliv. Samtidig er VIP Credit Card blant de beste kredittkort når vi snakker om gebyrfrihet, kredittgrense på kr 100 000 og en god kundeservice. Kortet gir deg også gratis reiseforsikring hvis du betaler mesteparten av reisen med kortet.

Fordelsprogrammet til VIP Credit Card

Fordelsprogrammet til VIP Credit Card er i en særklasse når vi snakker om norske kredittkort. Kortet har selvsagt en hel pakke med tradisjonelle rabatter som er vanlig med alle kredittkort som vi anbefaler. Du får blant annet billigere hotellopphold, klær, og reiser. Det uvanlige er at eier av kortet får gratis inngang til VIP fester, bra utesteder, spisesteder og spa. Du kan toppe det hele med at du får rabatt på leie av limousiner. For øvrig er der tilbud for hårpleie, treningsstudio, ukeblader, og diverse tilbud innen personlig utvikling. Det kommer stadig nye kampanjer som du kan dra nytte av. Dette er et kredittkort som passer godt til en aktiv livsstil.

Vil du skaffe deg kortet?

Dette er et kredittkort som utstedes av nettbanken yA Bank. Det tar kun noen få minutter å bestille kortet på bankens hjemmeside. Du må være over 20, du må ha en ryddig økonomi, med fast inntekt, og være uten betalingsanmerkninger for å få godkjent søknaden. Etter at søknaden er levert inn, må du vente en til to uker før du får kortet i posten.