Kredittkort
Kredittkort

Mange er redde for å bruke kredittkort eller bankkort til varekjøp og kontantuttak, fordi de har hørt om de skyhøye gebyrene som kan påløpe om man bruker kort fremfor kontanter. Dette er noe som heger igjen fra fortiden, og de fleste kredittkort og bankkort har per i dag ingen gebyrer på varekjøp i butikker. Enkelte banker og kredittkort praktiserer derimot fremdeles gebyrer på uttak av kontanter i minibanker, både i Norge og i utlandet. Dette kan fort gjøre en ferie veldig mye dyrere. Men det finnes kredittkort som er helt gebyrfrie!

Kreditt på ferie uten ekstra kostnad

Det er alltid anbefalt å ha med seg et kredittkort når man reiser på ferie, spesielt for å ha et ekstra kort i tilfelle man mister eller blir frastjålet bankkortet sitt. Men det kan faktisk lønne seg å bruke kredittkortet sitt til kontantuttak i utlandet fremfor sitt vanlige bankkort. Dersom man har et gebyrfritt kredittkort, vil det ikke påløpe noen ekstra kostnader for kontantuttak i minibanker i utlandet, og selv om renter vil regnes etter uttaksdato, vil det likevel lønne seg fremfor å betale hundrelapper i gebyrer til banken din. Du er også sikret mot svindel og misbruk av kortet ditt dersom du tar ut penger med et kredittkort istedenfor et vanlig bankkort i utlandet.

Mange fordeler med VIP kredittkort

VIP kort eller VIP Credit Card gir deg ikke bare gebyrfritt uttak fra minibanker innen- og utenlands, men også null gebyrer på varekjøp i Norge. Dette kredittkortet er laget for de som liker å nyte livet, og gir fordeler som er relevant for deg som liker å reise, feste og shoppe. Blant annet får du faste rabatter, men også tidsbestemte rabatter på enkelte varegrupper som gjør at du kan spare store penger med dette kredittkortet. Dette er et godt valg for deg som reiser mye og trenger å ta ut penger uten gebyrer. Husk bare at ved alle kontantuttak vil renter påløpe fra samme dag, så det lønner seg å betale tilbake raskt.