Kredittkort
Kredittkort

Når du skal skaffe deg et kredittkort, er det alltid viktig å velge det riktige – det sier seg selv. De fleste lener seg nok til noen av de mest brukte og umiddelbart mest populære kort slik som VISA eller MasterCard. Dessverre ser de ikke muligheten for å få et gebyrfritt kredittkort, som grundet navnet er helt fritt for gebyrer. Men hvor/hvorfor er et gebyrfritt kredittkort egentlig mer fordelaktig enn de tradisjonelle kredittkortene?

Null gebyrer er alltid en sikker vinner

Det sier nesten seg selv, at gebyrer alltid er noe som man som kredittkortinnehaver er oppmerksom på. Når vi så står med en type kredittkort som er gebyrfrie, må man naturligvis allerede si, at vi er godt på vei til et fremragende kredittkort. Hele ideen med de kortene som vi har her på siden, er at de ikke ber om noen av dine penger i gebyrer for hverken opprettelse, varekjøp, kontantheving osv., slik at du ikke skal bekymre deg om det irritasjonsmomentet, som gebyrer jo er. Den totalt gebyrfrie stil adskiller viktigst av alt disse kredittkort fra stort sett alle andre kredittkort på markedet, som på den ene eller annen måte inneholder gebyrer.

Reiseforsikring er ofte inkludert

Reiseforsikring er nok ikke det som man forbinder hyppigst med kredittkort. Det gjelder allikevel ikke i dette tilfellet. Hos eksempelvis Gebyrfri Visa og yA kredittkort får du en reiseforsikring med, når du velger kortet – det eneste dette krever er at du betaler minst 50 % av reiseomkostningene med det respektive kortet. Så får du i tillegg også dekket tre andre medreisende inn under din forsikring!

Uforpliktende og lett å skaffe seg

En tredje fordel ved et gebyrfritt kredittkort er at det er lettere å skaffe seg enn det normalt er med diverse andre kredittkort. Skal du f. eks. ha et skreddersydd kredittkort til dine behov utstedt, så krever det for det meste, at du er kunde hos det pågjeldende pengeinstituttet, som utsteder kredittkortet. Dette behøver du ikke med gebyrfrie kredittkort, noe som gir en større fleksibilitet enn normalt. Eksempelvis krever en utstedelse av et GE Money Bank MasterCard ikke at du skifter bank til GE Money Bank, hvis du ikke allerede er kunde der.