Kredittkort
Kredittkort

Hvert eneste år gleder mange nordmenn seg til både påske og jul, enten fordi de skal spise Kvikk Lunsj og drikke Solo, eller fordi det venter mange julegaver under treet. På samme måte så er det svært mange som gruer seg til disse økonomisk belastende høytidene, men alt kan bli bedre med et kredittkort.

Derfor trenger du et kredittkort

For gjennom å samle alle utgifter i høytidene til et kredittkort, så kan du sikre at du og familien din går en fin høytid i vente. Dette er naturligvis ikke uten fallgruver, da det er enkelt å la seg friste til å handle mer enn hva man har råd til. Men med flittig arbeid og disiplinert bruk av kredittkortet i desember, så kan man betale ned regningen i januar med god samvittighet.

De fleste kredittkort har nemlig en rentefri betalingsutsettelse på nesten to måneder. Det betyr at det ikke vil koste deg noe å bruke kortet, og derfor har du egentlig ingen grunn til å bruke et bankkort.

Spar penger på handlingen

Dessuten er det mye penger å spare på et kredittkort. Ikke nok med at mange kort har bonuser og rabatter, men så kan man også få penger tilbake. Handler du for 20 000 kroner i juletiden med et kredittkort som har cashback, så betyr det at du har spart 200 kroner bare ved å handle. Slettes ikke verst!