Kredittkort
Kredittkort

Fordelen med kredittkort, er som navnet sier. Du får kreditt til til, uten at du trenger å ha, eller ha med deg penger der og da. Kortet gir deg tilgang til å låne penger. I tillegg har kredittkort utviklet seg til å bli mer enn bare et betalingsmiddel for varekjøp. Gjennom avtaler inngått mellom bankene som utsteder kortene og diverse selskaper, får du nå en del rabatter og fordeler hvis du har det riktige kredittkortet. Det som er viktig å se på for brukeren av kortet, er hvilke fordelsplaner som passer best til hans livsstil.

Forskjellige fordeler ved kredittkort

Flere og flere har begynt å bruke kredittkort i stedet for kontanter eller debetkort. Dette er fordi det har blitt flere og flere fordeler knyttet opp mot kredittkort. Det første du må gjøre hvis du vil skaffe deg et kort, er å orientere deg selv om tilbudet av kort, og å analysere hvilke behov du har, om de er kortsiktige eller langsiktige. Folk som kjører mye bil, kan nyte godt av et kort som gir rimeligere drivstoff. Noen kort kan gi rabatter på opptil 4% av kjøpesummen i alle landets bensinstasjoner. Er du glad i å reise så er det en del kort som kommer med kort som kommer med reiseforsikring, og rabatter på leiebiler.

Du sparer penger med kredittkort

Kredittkort er kun dyrt om du ikke betaler regningen i tide. Hvis du har orden på privatøkonomien din så vil det ikke være et problem. De fleste kort har en rentefri periode på mellom 40 og 50 dager. Så lenge er pengene du har brukt et gratis lån. Et godt tilbud for å få lavere utgifter på drivstoff kan lønne seg dobbelt om kjører mye. Her kan vi anbefale både 365Private MasterCard som gir deg 3,65% i avslag på drivstoff hos alle bensinstasjoner, og kr 0,30 per liter ekstra hvis du går til ESSO. Et annet godt alternative er Flexi VISA, som gir deg eller 4% avslag hos alle bensinstasjoner.