Kredittkort
Kredittkort

Det er dine behov og ønsker som avgjør hvilken type kredittkort du bør velge (se våre omtaler her), og vi vil nå derfor hjelpe deg litt på veien.

For deg som liker å reise

Mange kredittkort har en gratis reiseforsikring inkludert, noe passer perfekt for deg som reiser ofte. I tillegg er det billigere å ta ut penger i minibanker når du er i utlandet, siden det ofte er ingen eller lave gebyrer dersom du benytter deg av kredittkortet. Det kan bli dyrt å ta ut penger med et vanlig kort når du er ute og reiser!

For deg som er en storforbruker

Er det mye penger du trenger? Da kan du søke om et kredittkort med høy kredittgrense, og dra nytte av forholdsvis lav rente som gjør det mulig å betale tilbake kreditten over tid.

Du som vil spare

For deg som bare vil spare så mye som mulig finnes det også et kredittkort! Det du er på jakt etter er kredittkort med cashback, slik at du sparer penger når du handler. Det finnes også kredittkort som gir avslag eller premier ved kjøp innen enkelte bransjer; har du en dyr hobby eller vil du få litt ekstra når du tanker opp bensin?

Rentebevisst

Er du bevisst på renteendringer så vil du garantert helst ha et kredittkort med lav rente. Det laveste markedet kan tilby er for øyeblikket rundt 17%. Du må også være oppmerksom på at kortet har så mange rentefrie dager som mulig, slik at du sparer mest mulig penger.