yA kredittkort
yA kredittkort

Det er mange kredittkort å velge i. Du vil finne helt fra de klassisk enkle kortene, uten noen form for fordelsprogrammer. Andre kort gir deg både forsikringer og gode fordelsprogrammer. Det bør være behovet ditt, som bestemmer hvilket kort du skal søke om. Ta likevel en titt på yA Banks kredittkort. Her får du mye i et og samme kort.

Kredittkortet – vilkår og priser

yA Bank har gang på gang vist hvilke kvalitetsprodukter de kan tilby kundene sine. Kredittkortet kommer med samme kvalitetsgaranti for deg som bruker. Det beste med hele kortet er at det faktisk er gratis. Her kommer det ingen årsgebyrer eller gebyrer for bruk. Det eneste man trenger være oppmerksom på er kostnadene ved uttak i minibank og i utlandet. Tar du ut penger i minibank vil renten løpe fra uttak. Tar du ut i utlandet vil det bli lagt på 1,75% av beløpet i valutapåslag. Pr i dag ligger eksempelrenten på 22,90%, for kr 15 000 betalt over 12 måneder. Betaler du innen den rentefrie perioden (50 dager) er renten 0. Det er mulig å få opptil kr 100 000 i kreditt med dette kredittkortet.

Fordelsprogram

yA kredittkort har et godt fordelsprogram. Her kan man pr i dag selv velge hvilke rabatter man vil ha. Akkurat nå kan man få 4% rabatt på dagligvarer, 5% rabatt på netthandel og elektronikk eller 2% på alle typer kjøp. Vær oppmerksom på at det er beløpsgrenser på rabattene (for eksempel gis det 2% på alle kjøp opptil kr 25 000, men ikke over dette beløpet). I tillegg til rabatter kommer dette kortet også med forsikring. Her finner du reise- og avbestillingsforsikring, og i tillegg får du en ulykkesforsikring.