Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Gebyrfri Visa kommer fra Santander Consumer Bank, en bankgigant som tilbyr finansiering på mange forskjellige områder. De siste årene har dette kortet blitt et av de mest populære på markedet. Gebyrfri Visa har en ganske høy kredittgrense, relativt gunstige renter, et godt fordelsprogram og er helt gebyrfritt, slik navnet tilsier. Les vår omtale her.

Fordeler med Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa har ingen etableringsavgift eller årsavgift. Det koster deg heller ingenting å ta ut penger eller å handle med kortet når det gjelder gebyrer. Men, som med andre kredittkort blir det beregnet renter for kontantuttak. Skal du ut å reise vil det lønne seg å betale 50% av reisen med dette kortet. Du vil da få en reiseforsikring som dekker deg og inntil tre andre medreisende. Dette kortet gir deg også rabatter i bankens fordelsprogram som kalles Kickback. Du kan da få penger tilbake når du handler på utvalgt nettsteder. Noen av de utvalgte samarbeidspartnerne er Apple, Zalando, Hotells og mange flere.

Slik får du et Gebyrfri Visa

Du må være fylt 20 år for å kunne søke om dette kortet. Du må også ha en fast inntekt, og kan ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger (hvorfor?). Søknaden er enkel å fylle ut og det tar kort tid før du får svar. Får du innvilget din søknad er det best å signere på kortavtalen med BankID. Prosessen vil da gå mye fortere enn om du signerer med penn og sender avtalen i retur med vanlig postgang. En annen fordel er at du vil få muligheten til å velge din pinkode selv. Når dette er gjort tar det 1-2 uker før kortet kommer i posten.