Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Dette året (2015) vil det kanskje komme mange gode kort på markedet, men til nå har vi her hos oss en klar vinner når det gjelder gebyrfrie kredittkort (se oversikt her over omtalte kort). Du vil selvfølgelig finne flere gebyrfrie kort, men kombinert med fordelsprogrammet Gebyrfri Visa kan skilte med, kan bli vanskeligere å finne.

Gebyrfri Visa fra Santander

Gebyrfri Visa er enda et godt kredittkort fra finansgiganten Santander Consumer Bank. Her finner du et omfattende fordelsprogram, samtidig som du slipper unna gebyrer. Banken tilbyr deg en kredittgrense helt opp til kr 100 000, som burde holde for de fleste. I tillegg er rentenivået fult ut konkurransedyktig opp mot tilsvarende kort. Årlig effektiv rente ligger for tiden på 23,41%. Ønsker du slippe renter er det bare å betale inn all benyttet kreditt innen dine 50 rentefrie dager er gått, altså innen den månedlige fakturaens forfallsdato. Det er et unntak når det gjelder gebyrer, og det er kontantuttak i utlandet. Da tilkommer 1,75% i valutapåslag.

Gebyrfri Visas fordelspakke

Gebyrfri Visa er tilknyttet VISAs betalingssystem, og derfor gangbart betalingsmiddel verden over. Når du betaler ting med kortet vil du i samme slengen også tjene inn noen kroner. Dette kan du gjennom Santanders KickBack program. Det vil si at du får en viss prosent av kjøpesummen på varer tilbakebetalt hver måned. Det er utrolig mange forskjellige produkter en her kan spare penger på om en betaler med dette kortet. En fullstendig oversikt finnes alltid på bankens hjemmeside. Det kan kanskje fort nevnes at blant annet neste iPhone kan kjøpes med rabatt. Dermed kan du i stedet for å tape penger på å benytte kredittkort tjene på det.