Kredittkort
Kredittkort

Der man før i tiden gjerne måtte møte opp i banken personlig med pass og hele pakka bare for å skaffe seg et kredittkort, så kan man i dag gjøre hele denne prosessen på nettet. Alt du behøver for å skaffe deg et slikt kort i løpet av noen få dager, er tilgang til internett, BankID og noen få minutter til overs.

Søke om kredittkort på nettet

Før du i det hel tatt tenker på å søke om kredittkort, så bør du sammenligne alle kredittkortene som vi promoterer på våre nettsider. Her får du en fin oversikt over hvilket kredittkort som er det beste, og hvilket kort som passer til deg. Deretter kan du enkelt trykke på knappen der det står «søk om kortet» for å legge inn en søknad. De fleste søknadsskjemaene om kredittkort er meget lettfattelige, og tar som regel bare noen få minutter å fylle ut. Vi anbefaler at du leser neste avsnitt dersom du ønsker å få ditt nye kort på kort tid.

Søke med BankID

Det som er ekstremt viktig dersom man ønsker at kredittkortet skal dukke opp i posten innen få dager, er at man bruker BankID for å signere på søknaden. Gjør man ikke dette må man vente til papirene dukker opp i posten, og de fleste banker oppgir minst tre ukers ventetid på dette.