Credits Visa kredittkort
Credits Visa kredittkort

Credits Visa tilbys gjennom den bankuavhengige kortsutstederen BB Finans AS. Ettersom denne banken er en uavhengig bank, behøver du ikke å flytte resten av dine banktjenester. Du kan ha et kort hos denne korttilbyderen og kort og bankkontoer hos en annen tilbyder. Videre har Credits Visa ingen gebyrer og ingen avgifter. Dette gjør du kan spare penger på å velge Credits Visa som ditt faste kredittkort. Kortet er selvsagt tilknyttet Visa systemet, så du kan enkelt bruke det i butikker verden over. Regningen kommer en gang i måneden, hvor du kan velge å betale lite, middels eller fullt ned på lånet. Uansett hva du velger, administrerer du det hele rett på nettet. Dermed er du alltid i full kontroll. Ettersom kortet ikke har gebyrer eller avgifter vil de fleste oppdage at de faktisk sparer penger med dette kortet. Dette kredittkortet er et av de rimeligste kortene på markedet, takket være ingen avgifter og ingen gebyrer.

Både rimelig og med gode rabatter

Sparemulighetene stopper ikke med avdragsfrihet, dette kredittkortet har flere strenger å spille på. Ettersom dette er et fullverdig Visa kredittkort, kan Credits Visa tilby sine kunder gode rabatter hos en rekke forskjellige butikker. Rabattene registreres automatisk hver gang kortet brukes. Bruker du kortet for å betale mer enn 50% av reiseutgiftene, er du i tillegg dekket av Credits Visa sin gode reise- og avbestillingsforsikring. Dermed vil du både kunne dele opp betalingen av din drømmeferie, samt få en effektiv og gratis reiseforsikring, alt med et kort. Betaler du hele summen når regningen kommer, er dette et helt gratis lån.

Viktig å vite om Credits Visa

Dette kredittkortet har 50 rentefrie dager, en av de lengste rentefrie periodene på markedet. Du betaler så mye eller så lite du ønsker etter at den rentefrie perioden er over. Etter den rentefrie perioden, legges det renter på en eventuell gjenværende sum. Søkere må være 20 år eller eldre for å kunne søke om dette kredittkortet. Etter at søknaden er godkjent, blir kortet sendt i posten. Maks kredittgrense på kortet er kr 100 000 og det er ingen gebyrer eller avgifter.