Kredittkort
Kredittkort

Det er klart at man ikke skal forsøke å rydde opp i store økonomiske kniper med kredittkortet, men dette betyr ikke at kortet umulig kan være nyttig for studenter og folk som ikke har utrolig god råd.

Utnytt ditt kredittkort

Det finnes mange fordeler ved et kredittkort som gjør at det er mulig å spare penger ved å bruke det, noe som kan hjelpe din personlige økonomi. Først og fremst er det mulig å spare minst kr 1000 i året gjennom reiseforsikringen som følger med kortet, og som ofte er gratis med riktig avtale. Det er også mulig å spare penger gjennom noe som heter cashback.
Så lenge du betaler tilbake kreditten innen forfallsdato vil betalingene du har gjort være kostnadsfrie, dette er cashback, altså du betaler ingen avgift for å bruke kortet. Dette gjør det mulig å spare penger når du har handlet på kreditt.

Kredittkort er tilgjengelig for de fleste

Selv om du har dårlig råd er det mulig skaffe seg et kredittkort. Banken vil gi de fleste et kredittkort, selv studenter, men vil justere kredittgrensen slik at det liten risiko for å «havne i klisteret».